Header Louis Mathieu website
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Ben je als leerling op zoek naar een stage- of leerwerkplek als goudsmid, kijk dan hieronder of wij een geschikte stageplek hebben.

Op dit moment hebben wij geen stageplek beschikbaar

SBB logoEdelsmid Louis Mathieu is door het kennis- en opleidingscentrum SBB erkend als leerbedrijf voor de goudsmid branche. Ons bedrijf is bevoegd om de beroepspraktijkvorming te verzorgen.

In ons bedrijf staat de werkbank in de winkel: wij bieden een stageplaats waarin je naast goudsmeden ook verkoopervaring kan opdoen en leert contact te hebben met klanten. In ons bedrijf hebben wij een breed aanbod van werkzaamheden en vaktechnieken en is er ruimte voor je eigen interesse. Wij verwachten van jou dat je initiatief toont om te leren en de motivatie hebt om uiteindelijk zelfstandig te kunnen werken. Wij staan alleen open voor stages van de voltijd opleiding.

Wil je meer weten over stagelopen in ons bedrijf, neem dan contact met ons op.

Contactpersoon: Sabien Mathieu
Telefoon: 013 - 511 47 42
E-mail:


Schöne opdracht van stagiair Iris

Schone opdracht van stagiair IrisOnze stagiaire Iris Sambeek heeft met onze hulp haar Schöne opdracht gemaakt. Na wat tegenslagen toch een mooi resultaat behaald, waar we allemaal trots op zijn!!Meesterstuk van stagiair Tessa

Meesterstuk van stagiair TessaStagiaire Tessa Janson heeft haar meesterstuk met een voldoende afgerond en dat in maar 2 maanden waar studenten normaal gesproken 4 maanden hebben.Speciale dank

Speciale dank als stagebedrijfHet stagebedrijf Edelsmid Louis Mathieu en praktijkopleidster Sabien Mathieu zijn tijdens de diplomauitreiking van de stagiairs op 5 juli 2012 door de school in het zonnetje gezet. Laurens van Rens, coördinator opleiding basisgoudsmid, kenmerkt het bedrijf als een stagebedrijf met bijzondere aandacht voor studenten en met grote betrokkenheid bij het onderwijs.

Klik hier voor het nieuwsbericht.VGZ award voor stagiair

Award voor stagiairOnze stagiair Mirna van Berkel heeft de VGZ Award voor de goud- en zilversmeden ontvangen. De Award van de branchevereniging VGZ wordt jaarlijks uitgereikt aan leerlingen die in hun opleiding een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Mirna heeft zich dankzij een ongelofelijk doorzettingsvermogen weten te ontwikkelen tot een aanwinst voor ons vak. Zowel op school, als in de eerste stage leek de gehoorhandicap een onoverbrugbare belemmering te zijn. Met behulp van een schrijftolk bij de theorielessen en de bijzondere inzet van het 2e stagebedrijf heeft de student haar talent voor het vak optimaal weten te ontwikkelen. Uiteraard zijn we ontzettend trots op de fantastische prestatie van Mirna.Beste leerbedrijf 2010

Nominatie beste leerbedrijf 2010Edelsmid Louis Mathieu uit Udenhout is genomineerd voor de verkiezing ‘Beste SVGB-leerbedrijf 2010’. SVGB kenniscentrum organiseert deze verkiezing ieder jaar.

Leerlingen Mirna van Berkel en Bianca van der Berg hebben Edelsmid Louis Mathieu voorgedragen als beste leerbedrijf 2010 vanwege de fijne sfeer en goede begeleiding.

Mirna van Berkel: “Sabien is veelzijdig en heeft veel geduld. Zij is goed betrokken bij het leerproces van de stagiaire. Je leert hier het echte vakmanschap!” Bianca van der Berg: “Sabien en Louis brengen beiden met liefde het ambacht goudsmeden over. Ze zorgen ervoor dat je vertrouwen krijgt in je eigen kunnen.”


- Lettergrootte +
 Bekijk onze Facebook paginaBekijk onze Instagram pagina